Home
S J A N
Massage behandeling
S.T.E.R. - therapie
Magnetiseren
Voor Welke Klachten
Natuurgeneeskunde
Werkwijze
Spiritueel coaching
Tarieven
Contact
Contactformulier
Cadeau bonnen
Interessante links

S.T.E.R. (voetreflexzone) 

 

S.T.E.R. staat voor: Stimuleren, Toevoegen, Energie en Reguleren.

S.T.E.R. methode is een zachte vorm van voetreflexzone met een geheel eigen stijl en behandeling.

Doel van de behandeling is gericht om het evenwicht te herstellen tussen lichaam en geest.                                                                                                                                          Via de voeten wordt het gehele lichaam behandeld doormiddel van drukpunten of meridianen.

In de voeten wordt het gehele lichaam afgespiegeld in de vorm van drukpunten of meridianen. Door deze punten of meridianen aan de voeten licht aan te raken worden bepaalde organen, botten, spieren, etc. gestimuleerd om weer optimaal te functioneren.

                                                       De techniek:

Als energie ergens in het lichaam is geblokkeerd, kan er geen goede doorstroming plaats vinden.Dit is voelbaar op de punten of meridianen aan de voeten doormiddel van een prikkel die ik waarneem op mijn duim en/of vinger(s).

Door de desbetreffende punt(en) te Stimuleren, worden blokkades losgemaakt en door Toevoeging van Energie via de duim of vinger(s) op de punten of meridianen aan de voeten onstaat er een Regulerende invloed die een helende werking uitoefent op het lichaam.

De behandeling van de S.T.E.R.-therapie is een doeltreffende wijze van behandeling op de voeten waardoor er tal van klachten behandeld kunnen worden en waar verlichting, vermindering of zelfs verdwijning van klachten tot stand kan worden gebracht.

Top
Sjan | info@sjan-peter.nl